Firmelse 2019: Se flere billeder i billedarkivet
Firmelse 2019: Se flere billeder i billedarkivet.
Sommerfest 16/6 2019

Seneste nyt

Vi prøver at starte et lille kor her i vores kirke. Det er Lea, som har taget initiativet til det. Der har allerede meldt sig 5 til at være med, men det vil være dejligt med lidt flere. Så hvis nogen af jer har lyst til at synge, så kom op til organisten efter messen, så snakker vi om det. Man behøver ikke at kunne noder!

Fra menighedsrådet: EN STOR TAK til alle, som har givet bidrag til gelænderet ved menighedslokalet. Nu er nu er det både sat op og betalt!

En glædelig meddelelse:
Fra og med den 4. august har vi MESSE KL. 10,00 HVER SØNDAG.
Det er en forsøgsordning, som foreløbig skal vare et år

Glimt fra en god og velbesøgt valfart.
26/5: Reception for 1. kommunikanter og nydøbte.
Glimt fra 1. kommunion søndag den 19. maj 2019
17/3 2019: Besøg af Asbjørn Nordam
Asbjørn er vores pastoralrådsrepræsentant. Han orienterede om rådets arbejde - med særligt fokus på evangelisering.
17/3 2019: Besøg af Asbjørn Nordam
Den 22/1 var Kirsten, af Silkeborg pilgrims fællesskab, inviteret til at holde et foredrag om Hildegard af Bingen i Silkeborg kirkes menigheds sal.
Det blev en fantastisk indsigt i denne mystiker og kirkelærers liv og lære og den stopfyldte sal var ovenud begejstret.
DEN KATOLSKE KIRKE I VIETNAM Ved kirkekaffen den 20. januar fik vores menighed besøg af Luu fra Århus katolske menighed. Han ville fortælle om Den katolske Kirke i Vietnam og om de over hundrede vietnamesiske martyrer, som siden 1700-tallet har ofret deres liv for den kristne tro, og som i 1988 blev helgenkåret. Luu selv måtte - som så mange andre vietnamesere - flygte fra kommunisterne på grund af sin tro og kom til Danmark i 1979. Her tog han en magistergrad i filosofi på Århus Universitet og har siden undervist på Universitetet og på forskellige andre undervisningsinstitutioner. Det var således et særdeles kompetent og indholdsrigt foredrag, som blev fulgt med intens lydhørhed af de mange mennesker, som fyldte menighedslokalet til sidste plads. (Interessen blev ikke mindre af, at de vietnamesiske kvinder i menigheden havde lavet lækker vietnamesisk mad!) Stor tak, fordi vi hermed fik større indblik i vores vietnamesiske brødres og søstres baggrund, et indblik, som fylder én med dyb respekt og taknemmelighed over, at de er kommet til Danmark og er med til at løfte Den katolske Kirke her i vores land.
Krybbespil, julen 2018. Se flere billeder under hjemmesidens billedarkiv.
Glimt fra valfarten til Aarhus i forbindelse med ankomsten af Thérèse af Lisieuxs relikvier, november 2018.