Aktuelt

Invitation til børneklubben

Velkommen til alle jer børn, mellem 10 og 14 år, som kunne tænke sig at være med i kirkens børneklub!!!

Vi holder klubmøde den 1. søndag i hver måned efter kl. 10 messen. Møderne vil vare 1 – 1 ½ time og foregår i det hyggelige børneklub-lokale, ved menighedslokalerne på 1. sal.

Her vil vi hygge os, fortælle historier, lege, lave spil og meget andet og der vil være saft og lidt at spise…..

I behøver ikke at tilmelde jer, I skal bare møde op.

Den første gang vil blive søndag den 1. november, som er Alle Helgens søndag og derfor vil det handle om Alle Helgen og alle sjæle.

I år har vi også tænkt at lave et julekrybbespil, og dé af jer som har lyst, er velkomne til at være med.

Vi glæder os meget til at se jer alle!!!!
Kirsten, Karen, Anna og Susanne

Link til Børneklubplakat

5/7 2020: Sommerhilsen fra p. Stefano

Læs p. Stefanos sommerhilsen til menigheden: Sommerhilsen 2020

ENDELIG Hvor var det dejligt at være sammen til messe igen, selv om det var med afstand og uden sange og salmer.

Aktuelt

Vær opmærksom på, at Vestergade renoveres i perioden februar til november 2020. Læs mere om renovationen på dette link.