Børneklub

Kære børn og forældre!

Vi vil her orientere jer om den glædelige nyhed, at vi i Silkeborg nu er klar til at tilbyde muligheden for at være med i børneklub, for børn fra 8–13 år.

Søndag den 11. september efter messen starter vi op, så I kan godt allerede nu sætte et kryds i kalenderen og begynde at glæde jer!

Alle børn, mellem 8 og 13 år, har muligheden for at være med, I skal blot møde op.

Det bliver ikke kedeligt; men bliver en blanding af leg og læring, sang, noget kreativt og hyggeligt og ikke mindst - dejligt samvær, med andre katolske familier.

Vi vil tilbyde aldersvarende aktiviteter og forsøge at vedligeholde børnenes lyst til viden om Gud og den katolske kirke.

Bl.a. har vi planer om at lave Lucia optog og Julekrybbe* og en masse aktiviteter, hvor vi både dykker ned i bibelen og samtidig har det sjovt.

Vi håber på denne måde at kunne skabe bånd imellem de unge katolikker - men også at få skabt relationer generationerne i mellem. Tanken er at vi arbejder sammen med jeres børn, men at I forældre også er velkomne til at blive og hygge jer sammen, i vores dejlige fælles-lokaler, hvor der vil der være kaffe, saft og lidt snacks. I dette forum kan I og jeres børn lære hinanden at kende, så I måske også kan skabe venskaber udenfor klubben.

*Det kan være at der i forbindelse med Julekrybben kommer en ekstra dato til at øve sig i - til den vil vi også forsøge at inddrage yngre søskende - hvis de gerne vil være med.

Vi har bestemt at det skal være den 2. søndag i hver måned efter messen i menighedslokalerne, ca. 1 ½ time (kl. ca. 11.00–12.30)
Det bliver i efteråret den 11. september, den 9. oktober, den 13. november og den 11. december (efter det halve år tager vi en evaluering og afsætter derefter de nye datoer).

Vi – to friske unge kvinder – Mediatrice og Gabriella, glæder os helt enormt til at se jer alle til vort første møde den 11. september, hvor vi skal lære hinanden at kende og vi vil fortælle jer lidt mere om alt det I kan opleve i klubben. Måske ved I ikke rigtigt om det er noget for jer, eller om I gider at være med…  til det er der bare ét svar, kom og find ud af det – kom og se!!! Hvis ikke I synes det er ”sejt”, sjovt… så er I ikke forpligtiget til at komme mere.

Indtil vi mødes kunne I måske tænke over hvad I synes vores klub skal hedde, for det synes vi at I skal være med til at bestemme. Vi er meget spændte på at høre jeres forslag, hvem kommer med det bedste forslag?

Velkommen til jer alle! Vi ser frem til at møde jer!

Gabriella (tlf. 30238463) og Mediatrice ( tlf. 42300240) , I er velkomne til at ringe til os

Medarbejderudflugt 6/8 2022
Glimt fra medarbejderudflugt med besøg i Tvillum og Svostrup kirker. Afsluttende med fællesfrokost på Sisses landsted.