Sommerfest 16/6 2019

Seneste nyt

Nu har menighedsrådet besluttet, at der skal sættes et gelænder op ved trappen op til menighedslokalet, så at også vores gamle og dårligt gående kan komme med til kirkekaffe.

Det koster omkring 6.000 kr., men da vi ikke har plads til den udgift på vores budget, må vi hjælpe hinanden ved at lave en indsamling i menigheden.

Ude på opslagstavlen hænger en seddel, hvor der står, hvordan man overfører sit bidrag til gelænderet.

En glædelig meddelelse:
Fra og med den 4. august har vi MESSE KL. 10,00 HVER SØNDAG.
Det er en forsøgsordning, som foreløbig skal vare et år

Glimt fra en god og velbesøgt valfart.
26/5: Reception for 1. kommunikanter og nydøbte.
Glimt fra 1. kommunion søndag den 19. maj 2019
ØMVALFART I år vil vi gøre Ømvalfarten til en "familieudflugt". Derfor har vi lejet en bus, så vi kan følges ad. Den koster 100 kr. retur for voksne, men er gratis for børn og unge under 18 år. Vi håber, at rigtig mange vil lade bilen stå og følges med os i bussen - for FÆLLESSKABETS SKYLD! Hvis vi bliver bare 25 voksne, får vi råd til bussen. Vi vil organisere en fælles sammenskudsbuffet, så vi også kan spise sammen på Øm. Se opslag i kirkens våbenhus og skriv jer på listen SENEST SØNDAG 26. MAJ. Bussen kører fra kirken søn. 2. juni kl. 9,30 og retur fra Øm kl. 16.00. Pengene betales til mig i bussen. På menighedsrådets vegne - Kirsten

Sommerfest 16. juni

Vi vil holde vores traditionsrige sommerfest søndag den 16.juni i kirkens have efter højmessen.
Der vil være grillmad og tilbehør (grillmaden og drikkevarer sørger menigheden for; salater, brød
og kager kommer vi selv med). Vi håber på godt vejr!
Alle er hjerteligt velkomne!

Kirkekaffe
Og så en lille bøn om hjælp: Er der ikke nogen, der vil melde sig til at lave kirkekaffe? Det ville være dejligt, hvis der var nogle flere, som kunne skiftes til den tjeneste i menigheden. Der hænger en liste på opslagstavlen, hvor man kan skrive sig på.

Ømvalfart
Nu er det blevet forår, og vi nærmer os årets store begivenhed: ØMVALFARTEN, som i år finder sted den 2. juni.  I år vil vi gerne gøre det til en rigtig festlig menigheds- og familieudflugt. Derfor har vi planer om at leje en bus, så vi kan følges ad, synge og bede rosenkrans sammen og sidst ikke mindst spise sammen. Vi tænkte, det kunne være skønt, hvis vi kunne lave en fælles sammenskudsbuffet, måske med mad fra de forskellige nationaliteter i vores menighed.
En fælles bus er nok lidt dyrere end privat kørsel (100 kr. for voksne. Børn og unge under 18 år gratis) Til gengæld vil sådan en udflugt betyde meget for fællesskabet i vores menighed og være mere i overensstemmelse med ideen om valfart og pilgrimsvandring.
For at få råd til en bus, må vi være mindst 25 voksne. Derfor ville det være dejligt, hvis I allerede nu overvejer, om I vil være med til busturen.
Efter påske hænger vi en liste op, hvor man kan skrive sig på.

Ny tavle til salmenumre
Vi har fået en smuk ny tavle til salmenumre. Den gamle var for lille.
Det er Hanh og Mai, som har bragt den med hjem fra Vietnam: Det er deres nevø i Vietnam som selv har lavet den, og han vil give den som en gave til menigheden. Vi er meget, meget glade for den og siger en stor og varm tak fra os alle i vores menighed.
Vi vil bede p. Davide om at indvie den.

17/3 2019: Besøg af Asbjørn Nordam
Asbjørn er vores pastoralrådsrepræsentant. Han orienterede om rådets arbejde - med særligt fokus på evangelisering.
17/3 2019: Besøg af Asbjørn Nordam
Den 22/1 var Kirsten, af Silkeborg pilgrims fællesskab, inviteret til at holde et foredrag om Hildegard af Bingen i Silkeborg kirkes menigheds sal.
Det blev en fantastisk indsigt i denne mystiker og kirkelærers liv og lære og den stopfyldte sal var ovenud begejstret.
DEN KATOLSKE KIRKE I VIETNAM Ved kirkekaffen den 20. januar fik vores menighed besøg af Luu fra Århus katolske menighed. Han ville fortælle om Den katolske Kirke i Vietnam og om de over hundrede vietnamesiske martyrer, som siden 1700-tallet har ofret deres liv for den kristne tro, og som i 1988 blev helgenkåret. Luu selv måtte - som så mange andre vietnamesere - flygte fra kommunisterne på grund af sin tro og kom til Danmark i 1979. Her tog han en magistergrad i filosofi på Århus Universitet og har siden undervist på Universitetet og på forskellige andre undervisningsinstitutioner. Det var således et særdeles kompetent og indholdsrigt foredrag, som blev fulgt med intens lydhørhed af de mange mennesker, som fyldte menighedslokalet til sidste plads. (Interessen blev ikke mindre af, at de vietnamesiske kvinder i menigheden havde lavet lækker vietnamesisk mad!) Stor tak, fordi vi hermed fik større indblik i vores vietnamesiske brødres og søstres baggrund, et indblik, som fylder én med dyb respekt og taknemmelighed over, at de er kommet til Danmark og er med til at løfte Den katolske Kirke her i vores land.
Krybbespil, julen 2018. Se flere billeder under hjemmesidens billedarkiv.
Glimt fra valfarten til Aarhus i forbindelse med ankomsten af Thérèse af Lisieuxs relikvier, november 2018.