Tidspunkt for søndagsmessen
Husk at stemme om tidspunktet for søndagsmessen:
a) 9,30
b) 12,00
c) Nuværende ordning

Kirkekaffe
Og så en lille bøn om hjælp: Er der ikke nogen, der vil melde sig til at lave kirkekaffe? Det ville være dejligt, hvis der var nogle flere, som kunne skiftes til den tjeneste i menigheden. Der hænger en liste på opslagstavlen, hvor man kan skrive sig på.

Ømvalfart
Nu er det blevet forår, og vi nærmer os årets store begivenhed: ØMVALFARTEN, som i år finder sted den 2. juni.  I år vil vi gerne gøre det til en rigtig festlig menigheds- og familieudflugt. Derfor har vi planer om at leje en bus, så vi kan følges ad, synge og bede rosenkrans sammen og sidst ikke mindst spise sammen. Vi tænkte, det kunne være skønt, hvis vi kunne lave en fælles sammenskudsbuffet, måske med mad fra de forskellige nationaliteter i vores menighed.
En fælles bus er nok lidt dyrere end privat kørsel (100 kr. for voksne. Børn og unge under 18 år gratis) Til gengæld vil sådan en udflugt betyde meget for fællesskabet i vores menighed og være mere i overensstemmelse med ideen om valfart og pilgrimsvandring.
For at få råd til en bus, må vi være mindst 25 voksne. Derfor ville det være dejligt, hvis I allerede nu overvejer, om I vil være med til busturen.
Efter påske hænger vi en liste op, hvor man kan skrive sig på.

Ny tavle til salmenumre
Vi har fået en smuk ny tavle til salmenumre. Den gamle var for lille.
Det er Hanh og Mai, som har bragt den med hjem fra Vietnam: Det er deres nevø i Vietnam som selv har lavet den, og han vil give den som en gave til menigheden. Vi er meget, meget glade for den og siger en stor og varm tak fra os alle i vores menighed.
Vi vil bede p. Davide om at indvie den.

RETRÆTE I SKOVHUSET 10.-12. maj 2019

Stilleretræte med fælles bøn og oplæg

Ved generalvikar Niels Engelbrecht, København.

HVOR: Skovhuset i Sdr. Vissing -20 km fra Silkeborg.
Det økumeniske Centers retrætehus.

HVORNÅR: fredag den 10. maj kl. 11(ca.) til søndag den 12. maj kl.15 (ca.).

Retræten afholdes i STILHED fra fredag efter frokosten til søndag eftermiddag.
Der vil være mulighed for individuel samtale med Niels Engelbrecht undervejs.

Man bor på enkeltværelse.

PRIS:   kr. 900,00  incl .kost og logi

TILMELDING: l.s. Marie Gisèle, mail: jssemborg@gmail.com,

Oplys navn, adr. og tlf. nr.

TILMELDINGSFRIST: senest 22. april (først-til-mølle-princippet).

Indbetaling af kursusgebyr senest 22. april på

konto reg. nr.1551 konto nr. 0008119228

Husk at angive navn ved indbetaling.

Vi håber på god tilslutning!

Kontaktperson :  l.s. Marie Gisèle   tlf. 86898151

17/3 2019: Besøg af Asbjørn Nordam
Asbjørn er vores pastoralrådsrepræsentant. Han orienterede om rådets arbejde - med særligt fokus på evangelisering.

Kælderlokalet

Snart åbner vi ”kælderlokalet” skråt over for kirken. Det skal bruges til senere børneundervisning, hygge for børn og forældre og voksne i forskellige sammenhænge. Men hvad skal rummet hedde? Vi er taknemmelige for forslag!

Vi mangler endnu nogle ting til indretningen. Vi ville være glad for, hvis I kunne bidrage med følgende:

1 tæppe til sofagruppen, beige eller grøn
1 tæppe til børnehjørnet, beige, grøn eller rød
De skal passe til det øvrige og derfor ikke være for spraglede.
1 stor knagerække
Gode, især religiøse børnebøger (3-8 år)

Kom med jeres ting fredag d. 22.3. i tidsrummet mellem 12.00 – 16.30.

Vi beder jer om forståelse, hvis vi også må sige nej til noget, vi er nødt til at prioritere.

Indvielse og åbning er søndag d. 28. april  efter messen
- Sr. Julienne, Marie og Angelika

Den 22/1 var Kirsten, af Silkeborg pilgrims fællesskab, inviteret til at holde et foredrag om Hildegard af Bingen i Silkeborg kirkes menigheds sal.
Det blev en fantastisk indsigt i denne mystiker og kirkelærers liv og lære og den stopfyldte sal var ovenud begejstret.
DEN KATOLSKE KIRKE I VIETNAM Ved kirkekaffen den 20. januar fik vores menighed besøg af Luu fra Århus katolske menighed. Han ville fortælle om Den katolske Kirke i Vietnam og om de over hundrede vietnamesiske martyrer, som siden 1700-tallet har ofret deres liv for den kristne tro, og som i 1988 blev helgenkåret. Luu selv måtte - som så mange andre vietnamesere - flygte fra kommunisterne på grund af sin tro og kom til Danmark i 1979. Her tog han en magistergrad i filosofi på Århus Universitet og har siden undervist på Universitetet og på forskellige andre undervisningsinstitutioner. Det var således et særdeles kompetent og indholdsrigt foredrag, som blev fulgt med intens lydhørhed af de mange mennesker, som fyldte menighedslokalet til sidste plads. (Interessen blev ikke mindre af, at de vietnamesiske kvinder i menigheden havde lavet lækker vietnamesisk mad!) Stor tak, fordi vi hermed fik større indblik i vores vietnamesiske brødres og søstres baggrund, et indblik, som fylder én med dyb respekt og taknemmelighed over, at de er kommet til Danmark og er med til at løfte Den katolske Kirke her i vores land.
Krybbespil, julen 2018. Se flere billeder under hjemmesidens billedarkiv.
Glimt fra valfarten til Aarhus i forbindelse med ankomsten af Thérèse af Lisieuxs relikvier, november 2018.