Messetider

Ugens messetider

Besked fra præsterne:

Kære Alle,
På grund af Corona-virus vil alle kirkelige arrangementerer være aflyste.
Præsterne er til stede på de sædvanlige dage og tidspunkter. Du er velkommen til at kontakte præsten, have en samtale med ham eller gå til skriftemål. Gør gerne brug af denne mulighed
Lad os bede for hinanden og beholde os stærke i Troen.
Mvh.
p. Davide og p. Stefano

Følg messerne fra domkirken via livestream

I denne tid hvor der ikke fejres messer, der det muligt at følge messerne i domkirken via live-stream. Indtil videre vil både hverdagsmesser og højmessen om søndagen blive sendt direkte.
Der er ikke offentlig adgang til messerne.

Følg dette link:

Flere muligheder for at følge med i messer

Udover udsendelserne fra domkirken er der også en række andre muligheder for at følge messer på internettet.

Vor Frue Kirke i Aarhus sender messer via Facebook. Søg efter "Katolsk Vor Frue Kirke, Aarhus".

Desuden er det muligt at se Pavens messer fra Rom og at streame messer på både polsk, engelsk, tysk, fransk og spansk.
Følg dette link for se mulighederne: www.katolsk.dk/den-katolske-kirke-i-danmark/aktuelt/single-news/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=15688&cHash=f8c9294ef286e54cb7c0b83bbb378bf1