Messetider

Tirsdag 21/1 Messe kl. 17.00

Onsdag 22/1 Messe hos søstrene i Øm kl. 19.00

Fredag 24/1 Tilbedelse kl. 16.30 og messe kl. 17.00

Søndag 26/1 kl. 10.00 Højmesse, og efter messen er katekese for dem, der skal til første kommunion, og kl. 14.00 Engelsk messe.

Vi har fået meddelelse fra kommunen, at Vestergade vil blive lukket fra februar til november. Se mere herom på Silkeborg Forsynings hjemmeside.

Forsøg med nye messetider fra 4. august 2019

Kære alle,

Efter at have afholdt afstemning i tre søndage og efter afholdelse af menighedsrådsmøder i Viborg og i Silkeborg kan jeg informere at ifølge resultaterne af afstemningen og af hensyn til den konkrete situation af offentlig transport i Silkeborg (busser kører ikke før kl. 9, så mange vil ikke kunne nå at være i kirken kl. 9,30) er vi nået til følgende konklusion:

Fra første søndag i august, søndag den 4. august vil messetider være følgende:

Vor Frue kirke Silkeborg: kl. 10,00.

Sankt Kjelds kirke Viborg: kl. 12,00.

Denne ordning er en prøveordning som vil være gældende i løbet af et år, efterfølgende vil vi evaluere den.

Lad os bede om Helligåndens hjælp for os og for vores menigheder, ikke mindst for at denne nye ordning kan virke til gavn for kirkens liv og vækst.

Mange hilsner,
P. Stefano