Valg af nyt menighedsråd 18/3 2018

Menighedsrådsvalget er fastsat til 18. marts 2018.

Vi vil gerne have mange flere kandidater til menighedsrådet bragt på banen, for menighedsrådets opgaver er mange og interessante. Vi skal sørge for at kirkelivet i sognet får de bedst tænkelige muligheder og følger med tiden.

Hvad forventes der af et medlem af menighedsrådet?

Vi mødes normalt ti gange om året hvor vi arbejder med alt fra budgetter, ombygning, vedligeholdelse af bygninger, nye tiltag i det kirkelige liv, og hvad der ellers falder for.

Dette er opgavver vi skal tage os af - men der er meget andet, som vi også gerne må arbejde med. F.eks. kunne vi godt have brug for endnu flere frivillige hjælpere til vore nuværende og kommende arrangementer - vi ved, de findes i vor menighed.

For den katolske kirke i det moderne Danmark er ikke kun søndagens højmesse, dåb, bryllup eller begravelse, og det er der, vi mangler inspiration til at tænke nyt.

Forvaltningsrådet vil derfor på et senere tidspunkt indbyde til et orienterings/inspirationsmøde.

F.R./ M. Dupont