Kære alle!
p. Stefano har skrevet brev til menigheden.
Læs brevet her

Kære alle, fra 24. december og frem gælder nye restriktioner i tillæg til de allerede gældende:

Messerne må ikke vare længere end max. 30 minutter, og der må IKKE SYNGES. Vore præster har besluttet, at vi gennemfører det planlagte messeprogram med en liturgi, der gør det muligt at holde reglerne.

Vi længes alle efter normale tilstande, men er dog taknemmelige for, at vi trods alt kan mødes fysisk og ikke behøver nøjes med en computer!

Præsterne og menighedsrådet sender alle varme hilsner med ønsket om en fortsat velsignet juletid og et godt nytår.
- p. Stefano,  p. Davide og menighedsrådet

Om brug af mundbind og visir:
- Alle besøgende, frivillige mv. over 12 år skal bære mundbind eller visir i kirken og menighedens lokaler, når man står op eller bevæger sig rundt i rummet. Mundbind skal dække både næse og mund.

- Krav om mundbind eller visir gælder ikke personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.
- Mundbind eller visir kan tages af, når man sidder ned eller knæler, og når man som led i en ceremoniel aktivitet, kortvarigt rejser sig op, for derefter at sætte sig igen på samme plads.

Kirkens adresse:
Hostrupsgade 16, 8600 Silkeborg
Se hvor du kan parkere her

Præster:
Konstitueret sognepræst:
P. Stefano Tarquini, Mobil: 91 45 76 15.
E-mail: ste@katolsk.dk

2. præst:
P. Davide De Nigris, Mobil: 81 71 66 70.
E-mail: d.denigris@katolsk.dk

Skriftemål:
Der kan aftales skriftemål ved henvendelse til præsterne.

Menighedsrådsformand:
Kirsten Kjærulff, Mobil: 26 18 70 57