Efter de nye retningslinier, er det nu et krav at der bruges mundbind eller visir i kirker, kapeller og menighedernes lokaler, hvortil der er offentlig adgang.

Om brug af mundbind og visir:
- Alle besøgende, frivillige mv. over 12 år skal bære mundbind eller visir i kirken og menighedens lokaler, når man står op eller bevæger sig rundt i rummet. Mundbind skal dække både næse og mund.

- Krav om mundbind eller visir gælder ikke personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.
- Mundbind eller visir kan tages af, når man sidder ned eller knæler, og når man som led i en ceremoniel aktivitet, kortvarigt rejser sig op, for derefter at sætte sig igen på samme plads.

Kirkens adresse:
Hostrupsgade 16, 8600 Silkeborg
Se hvor du kan parkere her

Præster:
Konstitueret sognepræst:
P. Stefano Tarquini, Mobil: 91 45 76 15.
E-mail: ste@katolsk.dk

2. præst:
P. Davide De Nigris, Mobil: 81 71 66 70.
E-mail: d.denigris@katolsk.dk

Skriftemål:
Der kan aftales skriftemål ved henvendelse til præsterne.

Menighedsrådsformand:
Kirsten Kjærulff, Mobil: 26 18 70 57